De koffie inloop

Wekelijks op zaterdag tussen 18:00-24:00 komen de zaalvoetballers bij elkaar in de kantine van de Veste Schuilenburg.

De heren ontmoeten elkaar onder het genot van een bakje koffie of thee en praten wat na tijdens de uitzending NOS Studio Sport Eredivisie.

Inmiddels komen er ook vrienden,  kennissen en spelen we dammen, Parchís en andere spellen.Parchís is een Spaanse bordspel van de familie Cross en Circle.Het is een bewerking van het Indiase Spel Parchi. Parchís was op een bepaald moment een zeer populair spel in Spanje , evenals in Europa en Marokko, en het is nog steeds populair vooral bij volwassenen en senioren in koffiehuizen.

Bordspel dammen

Traditioneel bordspel- Parchís

De kantine de Veste is inmiddels niet meer weg te denken voor de gemeenschap.
Eindelijk een plek en een ontmoetingsruimte voor jong en oud waarbij allerlei activiteiten en discussies de revue passeren!

Stichting de toekomst en meer verbind en brengt jong en oud bij el kaar in de Veste. De deur staat open voor iedereen. Je bent op zaterdag van harte welkom om te komen meedoen met allerlei spellen, activiteiten en/of televisie kijken uitzending NOS Studio Sport Eredivisie.

De Kantine de Veste is voor iedereen voor wie het om diverse redenen moeilijk is om zelf contacten te maken, maar die toch graag anderen willen ontmoeten.In deze vluchtige tijd waarin veel contacten digitaal gaan en we elkaar niet meer zo vaak persoonlijk spreken, gaan we gewoon gezellige middagen organiseren om weer onder de mensen te komen en contacten te maken.

Voor wie?

Voor iedereen uit heel de Haarlemmermeer. De kantine de Veste is er voor iedereen die af en toe eens een steuntje in de rug nodig heeft. Of misschien kunt u wel een steuntje voor een ander zijn zonder daar veel voor te hoeven doen. Vaak is er gewoon zijn of een praatje maken al genoeg.

Gratis!

Ja, gratis en voor niks. Hooguit een kleine bijdrage voor de koffie of thee!

Mede mogelijk gemaakt door samenwerkingspartner Maatvast.